Cad ritningar till Mec tool

Cad ritare att anlita för att rita 3d ritningar och cad ritningar

Nedan bilder från 3d modeller, 3d ritningar och cad ritningar till en av Cadtechs uppdragsgivare "Mec Tool". Mectool Sweden AB är sedan 1992 en av världens ledande tillverkare av transportörer och lyftarmar. Deras produkter används inom en rad olika branscher runt om i världen, hos så väl små som multinationella företag. Besök Mec Tool för att läsa mera om deras verksamhet.

cad ritning

3d ritning 3d ritning 3d ritning

Cad ritningar till Mec tool

Att anlita en cad ritare kan vara ett lönsamt alternativ till att själv investera i en cadutrustning med personal, vilket kostar en hel del pengar. För att bli en duktig cad ritare så bör man kontinuerligt jobba med ritningar och cadprogrammet. Ska man som cad ritare då och då ta fram cad ritningar eller 3d modeller så är det inte så lätt att bli en bra cad ritare vilket också kan vara ett skäl för företag som då och då har behov att ta fram 3d ritningar, 2d ritningar och cad ritningar att anlita en extern cad ritare.

Nedan bilder på 3D ritningar och cad ritningar till Mec Tool.

Cadtech i Älmhult använder sig av cadprogrammet Ironcad som är ett kraftfullt program att skapa 3d ritningar och 2d ritningar med. Alla ritade objekt ritas först som en 3d ritning som vid önskemål görs genom automatik till 2d ritningar med önskade vyer och snitt. Cadtech har själv fungerat som cad ritare för företages egna produkt som kan köpas i webbshoppen. Fakta och information om denna produkt hittar ni nedan genom att klicka på någon av bilderna nedan. Längre ner på sidan bilder om olika caduppdrag som företaget har gjort. En bra cad ritare kan skapa mycket till ditt företag som tex. tillverkningsritningar och snygga 3d bilder som kan användas i försäljnings- och marknadssyfte.

barrensare odlingsbord

INNEHÅLL

HEM Om företaget Priser
Kontakt