3d ritning

Få hjälp med 3d ritningar för 3d skrivare, verktygstillverking, reklamblad, simulering mm.

Intresset för att ta fram en 3d ritning eller en 3d modell har ökat efter att företag men också privatpersoner skaffat en 3d skrivare. Det kan vara mycket vunnit att kunna göra en 3d utskrift efter en 3d ritning från en 3d skrivare innan men tex. startat med en verktygstillverking eller man kanske bara i detta skede är ute efter en prototyp. Cadtech kan hjälpa dig att ta fram 3d ritningar, 3d modeller och cadritningar för 3d skrivare, som regel i filformaten STL och STP.

  • Cadtech i Älmhult
  • Tele : 070-3272931
  • E-post : Kontakt

cad ritningar

cad ritningar cad ritningar cad ritningar

Hjälp med att rita 3d ritningar

Många gånger handlar det om nya detaljer som ska designas fram. Från en 3D modell kan man skapa bilder och vridbara pdf filer vilket gör det möjligt för en kund att vara delaktig i designarbetet. Det ritprogram som Cadtech ritar i är Ironcad vilket är ett stabilt ritprogram som kan exportera en 3d ritning till det filformat som önskas, tex. till stp format som ofta behövs för att kunna skriva ut en 3d ritning med en 3d skrivare. Förutom att skapa en ritning eller en 3d ritning från 3D modeller kan man tex. få uppgift om vikt och volym. En 3d ritning eller 3d modell kan användas för att printa eller skriva ut en detalj i plast eller metall med en 3d skrivare. Det finns gott om företag som erbjuder 3d utskrifter, att från 3d ritningar eller 3d modeller skriva ut detaljer med 3d skrivare.

Nedan bilder på 3d ritningar, 3d modeller och cad ritningar till några av Cadtechs kunder. Klicka på en 3d ritning för att se fler bilder och att läsa mera om kund och uppdrag.

3d ritning 3d ritning

3d ritning 3d ritning

3d ritning 3d ritning

Cadtech i Älmhult använder sig av cadprogrammet Ironcad som är ett kraftfullt ritprogram att skapa 3d ritningar och 2d ritningar med. Ironcad är ett av många ritprogram som idag finns att tillgå. I Sverige är nog Solidworks och Inventor mer kända. Ett ritprogram kan exportera sina filer i olika format vilket gör det möjligt att tex. öppna en cad fil gjord i Solidworks i Ironcad.


Hjälp med 3d ritning eller cad ritning

Har du en ide eller uppfinning på gång och behöver ha underlag vilket kan vara cad ritning, 3d ritning eller en 3d modell för att gå vidare med ditt projekt (tex. 3d ritningar för 3d skrivare) så kan Cadtech i Älmhult hjälpa dig med detta. Detta gäller både företag och privatpersoner. Ett första steg kan vara att tillverka en prototyp med en 3d skrivare. Det du behöver är en 3d ritning vilket Cadtech kan hjälpa dig med.

Om Cadtech i Älmhult

Cadtech i Älmhult erbjuder både företag och privatpersoner hjälp att rita cad ritningar, 3d ritningar, 3d bilder, 3d modeller mm från ett stabilt ritningsprogram. Nedan sidor innehållande information om företaget.

HEM Om företaget Priser
Kontakt