Ritningshjälp

Cadtech i Älmhult erbjuder ritningshjälp, från skiss, ide, bild, befintlig 2d ritning mm.

Tack vare nätet så har Cadtech hela Sverige som arbetsfält, från Skåne till Norrland. De som idag söker ritningshjälp kan befinna sig var som helst genom att via datorn skicka de underlag som behövs för att erhålla den ritningshjälp som önskas. Detsamma gäller då en ritning, 3d ritning, bild mm är klart så går detta via datorn. Av de kunder som Cadteh hjälper med ritningshjälp så är det endast ett fåtal som det har varit ett måste att sitta med kund och gå igenom vad som ska ritas.

  • Cadtech i Älmhult
  • Tele : 070-3272931
  • E-post : Kontakt

cad ritningar

cad ritningar cad ritningar cad ritningar

Ritningshjälp med 3d ritningar och 2d ritningar

Många gånger handlar ritningshjälpen om nya detaljer som ska designas fram. Från en 3D modell kan man skapa bilder och vridbara pdf filer vilket gör det möjligt för en kund att vara delaktig i ritningsarbetet. Alla detaljer ritas som 3D modeller från vilka ritningar och ritningar kan skapas. Förutom att skapa ritningar eller 3d ritningar från 3D modeller kan man tex. få uppgift om vikt och volym. Företaget säljer dessutom en egen produkt som kan köpas i webbshoppen. Fakta om denna produkt hittar du nedan. Nedan resultat av ritningshälp till några av Cadtechs kunder. 3D modellerna eller 3d ritningarna har använts till olika saker, tex. 3D bilder för reklammaterial, cad ritningar för tillverkning, tillverkningsunderlag för modellframtagning (bearbetning efter 3D modellen).

Nedan bilder på 3d ritningar och cad ritningar till några av Cadtechs kunder. Klicka på en bild för att se fler bilder och att läsa mera om kund och ritningshjälp.

3d ritningr 3d ritning

3d ritning 3d ritning

3d ritning 3d ritning

Cadtech i Älmhult använder sig av cadprogrammet Ironcad som är ett kraftfullt program att skapa 3d ritningar och 2d ritningar med. Ironcad är ett av många cad program som idag finns att tillgå. I Sverige är nog Solidworks och Inventor mer kända. Ett cad program kan exportera sina filer i olika format vilket gör det möjligt att tex. öppna en cad fil gjord i Solidworks i Ironcad.

Alla ritade objekt ritas först som en 3d ritning som vid önskemål görs genom automatik till 2d ritningar med önskade vyer och snitt. Cadtech har själv fungerat som cad ritare för företages egna produkt som kan köpas i webbshoppen. Fakta och information om denna produkt hittar ni nedan genom att klicka på någon av bilderna nedan. Längre ner på sidan bilder om olika caduppdrag som företaget har gjort. En bra cad ritare kan skapa mycket till ditt företag som tex. tillverkningsritningar och snygga 3d bilder som kan användas i försäljnings- och marknadssyfte.

barrensare odlingsbord

Företages egna produkt ovan tog sin början på datorn, där design och cad ritningar skapades. Via Almi som partners så utvecklades projektet vidare. Från dessa underlag kunde behövlig information lämnas till Almi, verktygstillverkare, pressgjuteri, företag som kunde tillverka en första prototyp genom en 3d skrivare samt underlag för att söka designskydd.

Ritningshjälp

Har du en ide eller uppfinning på gång och behöver ha ritningshjälp vilket kan vara cad ritning, 3d ritning eller en 3d modell för att gå vidare med ditt projekt (tex. 3d ritningar för 3d skrivare) så kan Cadtech i Älmhult hjälpa dig med detta. Detta gäller både företag och privatpersoner. Ett första steg kan vara att tillverka en prototyp med en 3d skrivare. Det du behöver är en 3d modell vilket Cadtech kan hjälpa dig med.

Om Cadtech i Älmhult

Cadtech i Älmhult erbjuder både företag och privatpersoner ritningshjälp att ta fram cad ritningar, 3d ritningar, 3d bilder mm. Nedan sidor innehållande information om företaget.

HEM Om företaget Priser
Kontakt 3d ritning ritningshjälp
2d ritning dwg ritningar 3d ritningar for 3d skrivare