Pris - Cad ritare

Cad ritare eller cad designer att anlita för att rita 3d ritningar och cad ritningar i 3d och 2d.

Företaget tar ut en kostnad av 350 Kr per timme. Efter erhållet underlag som kan vara en skiss, prototyp, ritning eller en detalj som ska ritas av, lämnas en offert. Om slutmålet ej kan fastställas vid förfrågningsstadiet (ofta vid design och konstruktion av en ny produkt) görs arbetet mot löpande räkning. Kontakta Cadtech om en cad ritare eller cad designer sökes. Cadritare är Per-Erik som i grunden är ingenjör inom områdena maskinteknik och gjuteriteknik som kan vara till hjälp när en ny konstruktion ska göras.

Företaget har F-skattsedel.

Betalningsvillkor : 10 dagar.

  • Cadtech i Älmhult
  • Tele : 070-3272931
  • E-post : Kontakt

Cad ritare

Det cad program som används är Ironcad

Cad ritare Cad ritare Cad ritare cad designer

Cad ritare att anlita

Att anlita Cadtech som cad ritare eller cad designer kan vara ett lönsamt alternativ till att själv investera i cad program med personal, vilket kostar en hel del pengar. För att bli en duktig cad ritare så bör man kontinurligt jobba med ritningar och cadprogrammet. Ska man som cadritare eller cad designer då och då ta fram cad ritningar eller 3d modeller så är det inte så lätt att bli en bra cad ritare vilket också kan vara ett skäl för företag som då och då har behov att ta fram 3d ritningar, 2d ritningar och cad ritningar att anlita en extern cad ritare. Som ingenjör inom områdena maskinteknik och gjuteriteknik kan Cadtech fungera som konstruktör men det är ändå kunden som bär ansvaret för en gjord konstruktion, se Cadtech som ett förslag till konstruktör till en konstruktion.

Nedan bilder på 3D ritningar och cad ritningar till några av Cadtechs kunder där cadtech varit cad ritare och cad designer gjorda i cad programmet Ironcad.Klicka på en bild för att se fler bilder och att läsa mera om kund och uppdrag.

Cad ritare Cad ritare

Cad ritare Cad ritare

Cad ritare Cad ritare

Cadtech i Älmhult använder sig av cadprogrammet Ironcad som är ett kraftfullt program att skapa 3d ritningar och 2d ritningar med. Alla ritade objekt ritas först som en 3d ritning som vid önskemål görs genom automatik till 2d ritningar med önskade vyer och snitt. Cadtech har själv fungerat som konstruktör och cad ritare, cad designer för företages egna produkt. Fakta och information om denna produkt hittar ni nedan genom att klicka på någon av bilderna nedan. Företages egna produkt ovan tog sin början på datorn, där cad design och cad ritningar skapades. Via Almi som partners så utvecklades projektet vidare. Från dessa underlag kunde behövlig information lämnas till Almi, verktygstillverkare, pressgjuteri, företag som kunde tillverka en första prototyp genom en 3d skrivare samt underlag för att söka designskydd. En bra cadritare och cad designer kan skapa mycket till ditt företag som tex. tillverkningsritningar och snygga 3d bilder som kan användas i försäljnings- och marknadssyfte. Ring eller mejla om du har jobb till en cad ritare eller cad designer.

barrensare odlingsbord
Cadprogrammet som används är Ironcad, ett av många cad program som idag finns att tillgå. I Sverige är nog Solidworks och Inventor mer kända. Ett cad program kan exportera sina filer i olika format vilket gör det möjligt att tex. öppna en cad fil gjord i Solidworks i Ironcad. Nedan några bilder på redskapslådor som Hallabro Plast tillverkar där Cadtech varit cad ritare och cad designer.

cad ritare cad ritare

Har du en ide eller uppfinning på gång och behöver ha underlag vilket kan vara cad ritning, 3d ritning eller en 3d modell för att gå vidare med ditt projekt (tex. 3d ritningar för 3d skrivare) så kan Cadtech i Älmhult som cad ritare och cad designer hjälpa dig med detta. Detta gäller både företag och privatpersoner. Ett första steg kan vara att tillverka en prototyp med en 3d skrivare. Det du behöver är en 3d ritning vilket Cadtech kan hjälpa dig med. Det ritprogram som använts är Ironcad i vilket man kan rita både 3d ritningar och 2d ritningar i olika filformat till önskat användningområde. Nedan exempel på två 3d ritningar där Cadtech varit cad ritare och cad designer, gjorda åt PR Home. Dessa filer exporteras till Step format för att kunna användas i ett dataprogram för att inreda en bostad, restaurang mm.

cad designer cad designer

Cad ritare - Cad designer

Det finns en del gratis cad program att använda då man söker en cad ritning eller 3d ritning. Är det en enkel detalj eller layout så kan det kanske fungera att använda dessa gratisprogram. Ska du däremot ta fram en detalj för verktygstillverkning så behövs stabila 3d program för att erhålla bästa resultat. 3d ritningar behövs allt mer inom flera branscher, inte bara inom tillverkningsindustrin. Ett ökat användningsområde är till de som säljer produkter på nätet och vill att kunden ska kunna erhålla en 3d ritning för att tex. plocka ihop olika detaljer till en produkt. Kontakta Cadtech om du behöver hjälp av en cad ritare eller cad designer. Nedan bilder på sidoskydd till lastbilar där Cadtech varit cad ritare som tillvekas av Hallabro Plast AB.

cad designer cad designer

Om Cadtech i Älmhult

Cadtech i Älmhult erbjuder att vara cad ritare och cad designer till både företag och privatpersoner hjälp att ta fram cad ritningar, 3d ritningar, bilder mm. Nedan sidor innehållande information om företaget. Företaget jobbar i cad programmet Ironcad.

HEM Om företaget Priser
Kontakt 3d ritning ritningshjälp
2d ritning dwg ritningar 3d ritningar for 3d skrivare