Pris - Cad ritare

Cad ritare att anlita för att rita 3d ritningar och cad ritningar i 3d och 2d.

Företaget tar ut en kostnad av 350 Kr per timme. Efter erhållet underlag som kan vara en skiss, prototyp, ritning eller en detalj som ska ritas av, lämnas en offert. Om slutmålet ej kan fastställas vid förfrågningsstadiet (ofta vid design och konstruktion av en ny produkt) görs arbetet mot löpande räkning. Kontakta Cadtech om en cad ritare sökes. Cadritare är Per-Erik som i grunden är ingenjör inom områdena maskinteknik och gjuteriteknik som kan vara till hjälp när en ny konstruktion ska göras.

Företaget har F-skattsedel.

Betalningsvillkor : 10 dagar.

  • Cadtech i Älmhult
  • Tele : 070-3272931
  • E-post : Kontakt

Cad ritare

Cad ritare Cad ritare Cad ritare

Cad ritare att anlita

Att anlita Cadtech som cad ritare kan vara ett lönsamt alternativ till att själv investera i en cadutrustning med personal, vilket kostar en hel del pengar. För att bli en duktig cad ritare så bör man kontinurligt jobba med ritningar och cadprogrammet. Ska man som cadritare då och då ta fram cad ritningar eller 3d modeller så är det inte så lätt att bli en bra cad ritare vilket också kan vara ett skäl för företag som då och då har behov att ta fram 3d ritningar, 2d ritningar och cad ritningar att anlita en extern cad ritare. Som ingenjör inom områdena maskinteknik och gjuteriteknik kan Cadtech fungera som konstruktör men det är ändå kunden som bär ansvaret för en gjord konstruktion, se Cadtech som ett förslag till konstruktör till en konstruktion.

Nedan bilder på 3D ritningar och cad ritningar till några av Cadtechs kunder. Klicka på en bild för att se fler bilder och att läsa mera om kund och uppdrag.

Cad ritare Cad ritare

Cadritare Cadritare

Cadritare Cadritare

Cadtech i Älmhult använder sig av cadprogrammet Ironcad som är ett kraftfullt program att skapa 3d ritningar och 2d ritningar med. Alla ritade objekt ritas först som en 3d ritning som vid önskemål görs genom automatik till 2d ritningar med önskade vyer och snitt. Cadtech har själv fungerat som konstruktör och cad ritare för företages egna produkt. Fakta och information om denna produkt hittar ni nedan genom att klicka på någon av bilderna nedan. En bra cadritare kan skapa mycket till ditt företag som tex. tillverkningsritningar och snygga 3d bilder som kan användas i försäljnings- och marknadssyfte. Ring eller mejla om en cad ritare sökes.

barrensare odlingsbord

CAD RITARE

HEM Om företaget Priser
Kontakt 3d ritning ritningshjälp