KONTAKT CAD RITARE

Kontakta Cadtech om du söker en cad ritare för 3d ritningar, 3d modeller och cad ritningar.

Cadtech i Älmhult

Fälhult Pl 1929 343 90 Älmhult

Telefon : 070-3272931

E-Post : per-erik@cadtech-almhult.se

Företaget har F-skattsedel

cadritare

cadritare cadritare cadritare

Cad ritare att anlita

Att anlita en cad ritare kan vara ett lönsamt alternativ till att själv investera i en cadutrustning med personal, vilket kostar en hel del pengar. För att bli en duktig cad ritare så måste man kontinurligt jobba med ritningar och cadprogrammet. Ska man som cad ritare då och då ta fram cad ritningar eller 3d modeller så är det inte så lätt att bli en bra cad ritare vilket också kan vara ett skäl för företag som då och då har behov att ta fram 3d ritningar, 2d ritningar och cad ritningar att anlita en extern cad ritare. Söker du en cadritare, kontakta Cadtech för att på en prisuppgift.

Nedan bilder på 3D ritningar och cad ritningar från företag som anlitat Cadtech som cadritare. Klicka på en bild för att se fler bilder och att läsa mera om kund och uppdrag.

3d ritning 3d ritning

cad ritning 3d ritning

3d ritning 3d ritning

Cadtech i Älmhult använder sig av cadprogrammet Ironcad som är ett kraftfullt program att skapa 3d ritningar och 2d ritningar med. Alla ritade objekt ritas först som en 3d ritning som vid önskemål görs genom automatik till 2d ritningar med önskade vyer och snitt. Cadtech har själv fungerat som cad ritare för företages egna produkt som kan köpas i webbshoppen. Fakta och information om denna produkt hittar ni nedan genom att klicka på någon av bilderna nedan.

barrensare odlingsbord

INNEHÅLL

HEM Om företaget Priser
Kontakt WEBBSHOP